Hyrbil Sicilien

» Biluthyrning » Hyrbil Sicilien

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Sicilien

Jämför priser på hyrbilar i Sicilien från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Sicilien guide

Hyrbil Sicilien

Biluthyrning Sicilien

Sicilien, allmänt känd som Sicilien, är den största ön i Medelhavet och är en autonom region i Italien ligger precis vid spetsen av skon. Sicilien har 5,048,806 invånare (11/2010) och är 25,711 kvadratkilometer stora. Sicilien är rik på kultur, särskilt arkitektur, mat, musik, litteratur, musik och konst.

Bortsett från de vackra stränderna, det finns ett antal saker att se, inklusive ett antal UNESCO världsarv. Detta inkluderar den arkeologiska parken Valle dei Templi i Agrigento, Villa Romana del Casale i Piazza Armerina, de Eoliska öarna, Syrakusa och bergsnekropolisen i Pantalica och Senbarockstäderna i Val di Noto.

Sicilien är känd för sin mat, och ibland anges som ”Guds Kitchen”. Några av de saker som folk bör prova är dess cannolis och braccilattes och arancini. Dessutom bör enskilda inte glömma en bit siciliansk pizza.

De två största flygplatserna i Sicilien är i Catania och Palermo. Den Catania-Vincenzo Bellini Airport (CTA) är 4,3 kilometer sydväst om Catania. Denna flygplats är den mest trafikerade i regionen och den sjätte mest trafikerade i hela Italien. Den andra flygplatsen är Sicilien Palermo Airport (PMO), som ligger 3,5 mil nordväst om Palermo, huvudstaden i regionen.