Hyrbil Palermo

» Biluthyrning » Hyrbil Palermo

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Palermo

Jämför priser på hyrbilar i Palermo från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Palermo guide

Hyrbil Palermo

Biluthyrning Palermo

Staden Palermo är huvudstad i den södra italienska ön Sicilien. Det är väl känd för sin arkitektur, kultur, historia och gastronomi. Det är den ekonomiska, kulturella och turism huvudstad Sicilien. Besökarna kommer på grund av det vackra Medelhavet vädret, härliga stränder, världskända mat och det stora antalet romansk, gotisk och barock stil palats, kyrkor och byggnader.

Palermo har en befolkning på 657,935 invånare (4/2009) och är 158,9 kvadratkilometer stort.

Det finns ett stort antal kyrkor i Palermo. Den huvudsakliga Kyrkan är Palermo katedralen, som har haft en lång historia av ändringar, restaureringar och tillägg, varav det senaste är på sjuttonhundratalet. San Giovanni degli Eremiti ligger vid Palazzo dei Normanni (en stor exempel på Norman arkitektur) och är väl känt för sina röda kupoler, notera inflytande arabiska arkitekturen på Sicilien under det tolfte århundradet.

Den största flygplats som betjänar staden Palermo är Palermo Airport (PMO), även känd som Punta Raisi flygplatsen och Falcone-Borsellino flygplats. Det är cirka 25 kilometer utanför centrum av Palermo. Denna flygplats anses vara en av de livligaste i hela Italien. Det ger tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Alitalia, Air Berlin, easyJet, Iberia, Lufthansa, Ryanair, Wind Jet och Luxair.