Hyrbil Turin

» Biluthyrning » Hyrbil Turin

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Turin

Jämför priser på hyrbilar i Turin från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Torino guide

Hyrbil Turin

Biluthyrning Turin

Staden Turin, även känd som Turin, var platsen för 2006 vinter-OS på grund av dess vackra snöklädda bergen i den italienska norra regionen Piemonte. Staden har en befolkning på 910,188 invånare (4/2009) och är 130,17 kvadratkilometer stort. Turin hette den allra första huvudstad i en modern Italien (även om så småningom titeln gick till Rom). Turin är hem till den välkända Dölja av Turin, fantastiska möjligheter skidåkning, och hem för Slow Food rörelsen.

De flesta av Turin attraktioner inkluderar ett antal barock stil kyrkor och palats och fantastiska museer. Mole Antonelliana är kulturmärkt byggnad i Turin och anses vara den största arbetet murverk i hela Europa. Museer inkluderar National Cinema Museum, det egyptiska museet och Museo dell’Automobile. Katedralen Saint John the Baptist är där den välkända Dölja av Turin ligger. Det finns också Palazzo Madama och Palazzo Carignano.

Flygplatsen närmast Turin är Turin Airport (TRN), även känd som Turin-Caselle Airport. Den ligger 16 kilometer norr om stadens centrum. IT-tjänster ett antal flygbolag, inklusive Alitalia, British Airways, Iberia, Lufthansa, Ryanair och WindJet.