Hyrbil Rom

» Biluthyrning » Hyrbil Rom

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Rom

Jämför priser på hyrbilar i Rom från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Rom guide

Hyrbil Rom

Biluthyrning Rom

Staden Rom ligger i Lazio regionen – det är inte bara huvudstad i Italien, är det också den största liksom den mest befolkade staden i hela landet. Den har en befolkning på 2,761,477 invånare (12/2010) och är 1,285.31 kvadratkilometer i storlek. Historien om Roms sträcker sig tusentals år som centrum för den romerska kungariket och det romerska riket. Det är den mest populära turistmål i Italien och är listad som ett världsarv.

Colosseum och Vatikanmuseerna listas i topp 50 mest besökta turistmål runt om i världen. Det finns mycket att se i vägen för hundra år gamla kyrkor och kyrkor, romersk-eran ruiner, utsmyckade statyer, överdådiga monument och vackra fontäner.

Rom är ett sätt huvudstad i världen, med många av de bästa formgivarna i världen stationerad här.

Rom kommer hem till 2020 sommarspelen, 60 år efter det först stod som värd för evenemanget.

Den primära internationella flygplatsen ligger närmast till Rom är Rom Fiumicino Airport (FCO), vilket är 26,5 kilometer från centrum av Rom. Det är den största flygplatsen i Italien och tillhandahåller tjänster för alla större inhemska och internationella flygbolag. Om besökare flyger in från någonstans i Italien, kan de landa på i Rom Ciampino Airport (CIA), som ligger bara 14,51 kilometer bort.