Hyrbil Schio

» Biluthyrning » Hyrbil Schio

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Schio

Jämför priser på hyrbilar i Schio från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Schio guide

Hyrbil Schio

Biluthyrning Schio

Schio är en liten stad belägen i den norra italienska regionen Veneto. Den har en befolkning på 38,638 invånare (12/2004) och är 67 kvadratkilometer stort.

En av de viktigaste sevärdheterna se i Schio är Weavers Monument. Den byggdes 1879 och tillägnad arbetarna i Alessandro Rossi. Invånarna kallar det L’Ornö. Statusen är en man som håller en vävstol, en symbol för vävaren, liksom hela textilindustrin.

Andra sevärdheter att se inkludera San Francesco kyrkan, som ursprungligen byggdes i femtonde århundradet, den lilla kyrkan St Mary in the Valley, som bildades 1580, och Toaldi-Capra Palace, som går tillbaka till det femtonde århundradet.

En av de närmaste flygplats till Schio är Verona Airport (VRN), som också är känd som Valerio Catullo Villafranca flygplats. Den ligger cirka 50,72 kilometer från Schio. Denna flygplats är värd ett antal flygbolag från hela Europa, inklusive Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair och Windjet.