Hyrbil Verona

» Biluthyrning » Hyrbil Verona

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Verona

Jämför priser på hyrbilar i Verona från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Verona guide

Hyrbil Verona

Biluthyrning Verona

Staden Verona ligger i norra italienska regionen Veneto. Staden har en befolkning på 265,410 invånare (12/2008) och 206.63 kvadratkilometer i storlek. Det är en av de främsta turistmålen i Italien, känd för sin fantastiska konstnärliga arvet, operor, sevärdheter, och årliga mässor. Staden är också känd för att vara inställning av en av William Shakespeares mest populära delar av arbetet, ”Romeo och Julia”.

En av de mest kända sevärdheterna i hela Verona är den romerska amfiteatern, Arena, som finns i Piazza Bra, den största i staden. Den byggdes omkring 30 e.Kr. och är den tredje största efter Colosseum och Capua. Det finns också ett antal romerska monument runt staden Verona, inklusive den romerska teatern i Verona, byggd under det första århundradet före Kristus. Den Acro dei Gavi, den Gavi Arch, är en annan romersk byggnad som uppfördes under det första århundradet e Kr.

En av de närmaste flygplats till Verona är Verona Airport (VRN), som också är känd som Valerio Catullo Villafranca flygplats. Den ligger cirka 9,54 kilometer från stadens centrum. Denna flygplats är värd ett antal flygbolag från hela Europa, inklusive Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair och Windjet.