Hyrbil Florens

» Biluthyrning » Hyrbil Florens

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Florens

Jämför priser på hyrbilar i Florens från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Florens guide

Hyrbil Florens

Biluthyrning Florens

Staden Florens är huvudstad i den nordvästra regionen Toscana. Med en befolkning på 370,702 invånare (10/2010), är det mest folkrika staden i hela regionen. Florens är 102.41 kvadratkilometer stort. Ligger längs floden Arno, är Florens känd för den roll den spelade hela medeltiden och som födelseplats för den italienska renässansen, särskilt inom konst och arkitektur. Florens är en UNESCO: s världsarvslista och rankas som en av de vackraste städerna i världen av Forbes Magazine.

The Galleria degli Uffizi är en av de mest berömda fina konstmuseer i världen och hus vackra samlingar av renässans skulpturer och målningar. Santa Maria del Foire, även kallad Duomo di Firenze är den största katedralen i staden samt stadens största symbol. Det är känt för Brunelleschi stora kupol. Boboli trädgårdarna bakom Pitti Palace erbjuder fantastisk utsikt över Florens.

Florens är betjänad av Florens Airport (FLR), även känd som Peretola flygplats eller Amerigo Vespucci flygplats.Det är en ganska liten flygplats med endast en enda bana. Det är cirka 15 minuter från Florens centrum och en av de två flygplatser som betjänar hela regionen Toscana. Även om det är liten, ger den service till många flygbolag i Europa, inklusive Alitalia, Air France och Lufthansa Regional.