Hyrbil Avellino

» Biluthyrning » Hyrbil Avellino

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Avellino

Jämför priser på hyrbilar i Avellino från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Avellino guide

Hyrbil Avellino

Biluthyrning Avellino

Avellino är en vacker stad belägen i regionen Kampanien i södra Italien.Denna stad rymmer 56,744 invånare (4/2009) och är 30,4 kvadratkilometer stort. Avellino ligger bara 42 kilometer utanför Neapel och är känd som en viktig plats på vägen mellan Benevento och Salerno. De som såg ”The Sopranos”, en HBO tv-serie, har hört talas om denna stad som huvudpersonen, Tony Soprano, har hans familj rötter i denna stad.

Bara fyra kilometer öster om Avellino är de antika ruinerna av den antika Abellinum. Det finns också en vacker Cathedral som har en romersk krypta. Katedralen själv var byggd för att hedra antagandet någon gång under det tolfte århundradet. Det finns även några rester av den Lombard slottet vid Piazza Castello.

Avellino är känd för sina julmarknader under december. Här kan besökare komma och granska alla de stånd som säljer lokalt tillverkade produkter, hantverk och mat. Marknaden lockar deltagare från hela, inklusive Toscana och Piemonte.

Den närmaste flygplatsen till Avellino är Capdichino, även känd som Aeroporto di Napoli (NAP). Det är en internationell flygplats som ligger cirka 56 kilometer utanför Salerno och tjänster flygbolag från alla i hela Italien och Europa, inklusive Alitalia, EasyJet, Lufthansa och Iberia.