Hyrbil Neapel

» Biluthyrning » Hyrbil Neapel

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Neapel

Jämför priser på hyrbilar i Neapel från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Neapel guide

Hyrbil Neapel

Biluthyrning Neapel

Neapel, även känd som Neapel, är huvudstad i den italienska södra regionen Kampanien. Den sitter längs västkusten intill Neapelbukten. Staden är internationellt känt för sin rika historia, kultur, konst, musik och arkitektur. Staden är också känd för att skapa den ursprungliga pizza.

Det finns 963,357 invånare (9/2009) i staden Neapel och är 117,27 kvadratkilometer stort.

Det finns mycket att se och göra i Neapel i form av torg, slott, palats, museer, kyrkor och parker och trädgårdar. Den primära torget i Neapel är Piazza del Plebiscito. Teatro di San Carlo, som är i närheten, är den största och äldsta operahuset i hela Italien. Historiska slott i staden innehålla Castel Nuovo och Castel dell’Ovo. Museer i Neapel ingår i Neapel nationella arkeologiska museet och Museo di Capodimonte, som innehåller målningar från det trettonde århundradet till sjuttonhundratalet.

Den närmaste flygplatsen till staden Neapel är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplats. Flygplatsen är 6.79 kilometer från centrum av Neapel. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.