Hyrbil Viterbo

» Biluthyrning » Hyrbil Viterbo

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Viterbo

Jämför priser på hyrbilar i Viterbo från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Viterbo guide

Hyrbil Viterbo

Biluthyrning Viterbo

Viterbo är en stad belägen i västra italienska regionen Lazio. Det är cirka 80 kilometer utanför Rom. Staden har en befolkning på 63,581 invånare och är 406.28 kvadratkilometer i storlek. Viterbo är känt för sin trä, marmor och keramik. Det är också hem till de italienska guldreserver.

Den historiska centrum av Viterbo är en av de bäst bevarade medeltida städer i hela centrala Italien. Ett stort antal av de äldre byggnaderna, särskilt kyrkor är byggda ovanför gamla ruiner. Huvudattraktionen är Palazzo dei Papi, eller påvliga palatset. Det finns också romansk stil katedralen S. Lorenzo, som byggdes över ett tempel till Hercules.

En av de mest populära saker individer göra under tiden i Viterbo är att besöka varma källor. Det mest populära är Bulicame, vilket är två kilometer utanför Viterbo.

Flygplatsen närmast Viterbo är Rom Fiumicino Airport (FCO), känd som Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport. Det är den största flygplatsen i Italien och ligger 70,2 kilometer utanför centrum av Viterbo. De flygplatstjänster många flygbolag från hela världen, däribland några av de största som Aer Lingus, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Airlines, easyJet, El Al, Iberia, KLM och Lufthansa.