Hyrbil Velletri

» Biluthyrning » Hyrbil Velletri

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Velletri

Jämför priser på hyrbilar i Velletri från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Velletri guide

Hyrbil Velletri

Biluthyrning Velletri

Staden Velletri ligger i västra italienska regionen Lazio. Staden har en befolkning på 53,298 invånare (4/2010) och är 113 kvadratkilometer stort.

En av de viktigaste sevärdheterna att se i staden är Oreste Nardini Civic Archeological Museum of Velletri. Den innehåller ett antal viktiga verk som går tillbaka så långt som protohistoric period skall hela vägen till medeltiden. Bortsett från detta, det finns rester av en gammal romersk amfiteater.

Det finns många kyrkor i Velletri, inklusive Tower of Trivium, katedralen St Clement, och klockstapel Santa Maria.

Det finns också en mängd offentliga fontäner, inklusive Fountain Piazza Benedetto Cairoli och fontänen på Piazza Giuseppe Garibaldi. När det gäller palats, det finns en hel del, inklusive Palazzo Alfonsi och Palazzo Borgia.

Flygplatsen närmast Velletri är Rom Fiumicino Airport (FCO), känd som Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport. Det är den största flygplatsen i Italien och ligger 46,1 kilometer utanför centrum av Velletri. De flygplatstjänster många flygbolag från hela världen, däribland några av de största som Aer Lingus, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Airlines, easyJet, El Al, Iberia, KLM och Lufthansa.