Hyrbil Varese

» Biluthyrning » Hyrbil Varese

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Varese

Jämför priser på hyrbilar i Varese från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Varese guide

Hyrbil Varese

Biluthyrning Varese

Staden Varese ligger i nordvästra italienska regionen Lombardiet och ligger 55 kilometer norr om staden Milano. Den har en befolkning på 81,922 invånare (1/2009) och är 54 kvadratkilometer stort.

Denna stad är mest känd för att Sacro Monte di Varese, kallad den heliga berget Varese. Det är en populär plats för tillbedjan och pilgrimsfärd. Den Sacro Monte di Varese är en av de viktiga nio Sacri Monti hela Lombardiet och Piemonte regioner i Italien. År 2003 var det med i listan över Unescos världsarvslista.

Varese är hem för två musikfestivaler under året. Det finns Open Jazz Verese Festival samt Ghost Day Festival.

Flygplatsen närmast staden Varese är det Milano Malpensa Airport (MXP). Det är den största flygplatsen i Milano och cirka 23,24 kilometer från centrum av staden. Eftersom det är en populär flygplats värd det över 20 olika flygbolag som flyger in från Europa, Afrika, Asien och USA, inklusive Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM och Continental Airlines.