Hyrbil Udine

» Biluthyrning » Hyrbil Udine

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Udine

Jämför priser på hyrbilar i Udine från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Udine guide

Hyrbil Udine

Biluthyrning Udine

Udine är en stad i nordöstra italienska regionen Friuli-Venezia Giulia. Det ligger mellan Alperna och Adriatiska havet och bara 40 kilometer från Italien delade gränsen till Slovenien. Staden har en befolkning på 99,439 invånare (12/2009) och är 56 kvadratkilometer stort. Hela regionen är känd för sina viner och staden Udine är inget undantag. Det är också ett bra ställe att plocka upp kvaliteten Montasio ost och prosciutto.

Castello di Udine är en av de viktigaste sevärdheter i staden. Det finns monumentala trappa som leder upp till slottet på en kulle. Därifrån kan individer ta in en vacker utsikt över Alperna. Inne i slottet är City Museum of Art and Archaeology.

Det stora torget i staden är Piazza della Libertà, och det inrymmer stadshuset, en vacker klocktorn, och ett antal andra saker att se.

Flygplatsen närmast Udine är Friuli Venezia Giulia Airport (TRS), även känd som Ronchi dei Legionari flygplats eller Trieste flygplats. Det är 31,56 kilometer från Udine. Den hanterar ett mindre antal flygbolag, inklusive Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional, och Ryaniar.