Hyrbil Trieste

» Biluthyrning » Hyrbil Trieste

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Trieste

Jämför priser på hyrbilar i Trieste från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Trieste guide

Hyrbil Trieste

Biluthyrning Trieste

Staden Trieste är en hamnstad som ligger i nordöstra italienska regionen Friuli-Venezia Giulia. Staden är faktiskt huvudstad i denna region. Den har en befolkning på 205,374 invånare (4/2009) och är 84 kvadratkilometer stort. Staden gränsar till Adriatiska havet och Slovenien. På grund av sitt läge, har den många typer av arkitektur, inklusive romersk arkitektur och österrikiska kejsardömet inspirerad arkitektur.

En av de viktigaste sevärdheterna se i Trieste är Miramar Castle, som byggdes mellan åren 1856 och 1860. Trädgårdarna är vackra och har två magnifika dammar. Det finns också ett antal arkeologiska lämningar spridda i hela staden, inklusive Arch av Riccardo, basilikan Forense (från andra århundradet), en Palaeochristian basilika och några romerska tempel ålder tillägnade Zeus och Athena. Vad bra, det finns en romersk teater på San Giusto Hill som vetter mot havet.

Flygplatsen närmast Trieste är Friuli Venezia Giulia Airport (TRS), även känd som Ronchi dei Legionari flygplats eller Trieste flygplats. Flygplatsen ligger 31.08 kilometer från Trieste. Den hanterar ett mindre antal flygbolag, inklusive Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional, och Ryaniar.