Hyrbil Treviso

» Biluthyrning » Hyrbil Treviso

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Treviso

Jämför priser på hyrbilar i Treviso från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Treviso guide

Hyrbil Treviso

Biluthyrning Treviso

Staden Treviso är beläget i norra italienska regionen Veneto. Staden har en befolkning på 82,854 invånare (11/2010) och är 55,5 kvadratkilometer stort. Staden är hem till huvudkontoret för vissa större tillverkare och återförsäljare, däribland Benetton (kläder), Longhi (apparater) och Pinarello (cyklar).

Det finns ett antal viktiga sevärdheter att se medan Treviso. Det är kyrkan San Francesco, som byggdes mellan 1231and 1270. Det är i slutet av romansk – tidig gotisk stil och användes av Napoleon, liksom sina trupper som en stabil. Det är den femtonde århundradet Piazza dei Signori, och det trettonde århundradet kyrkan San Nicolo. Treviso har också en domkyrka som är hängivet till St Peter.

Flygplatsen närmast staden Treviso är Venice Marco Polo Airport (VCE). Det är 19.94 kilometer från staden. Den flygplatstjänster ett antal flygbolag, inklusive Air Berlin, Alitalia, British Airways, Delta Airlines, easyJet, Iberia, Lufthansa, US Airways och WindJet.