Hyrbil Trapani

» Biluthyrning » Hyrbil Trapani

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Trapani

Jämför priser på hyrbilar i Trapani från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Trapani guide

Hyrbil Trapani

Biluthyrning Trapani

Staden Trapani ligger längs den västra kusten av den autonoma ön Italien, Sicilien. Det är fortfarande en mycket viktig fiskehamn och som den primära porten till Egadiska öarna, som är i närheten. Staden har en befolkning på 70,638 invånare (1/2008) och är 271 kvadratkilometer stort.

Staden är känd för sina traditioner och aktiviteter under påskveckan, särskilt påsk, avslutar med Processione dei Misteri di Trapani. Det är en av de äldsta religiösa evenemang runtom i Europa som ständigt körs i dag.

De flesta av sevärdheterna att se i Trapani ligger i sin gamla stad.Många av de historiska byggnaderna i hela staden är i barockstil. Några av de anmärkningsvärda byggnader omfattar kyrkan Sant’Agostino, Fontana di Tritone, Trapani katedralen och basilikan Maria Santissima Annunziata.

Det finns ett antal stränder som löper längs kusten av staden. En av de bästa stränderna är Marausa, vilket är cirka nio kilometer från staden mot söder.

Den närmaste flygplatsen till Trapani är Trapani-Birgi Airport (TPS), även känd som Vincenzo Florio Airport. Den ligger 12.64 kilometer från centrum. Bortsett från att vara en civil flygplats, är det också används för militära ändamål. Det är en mindre flygplats som tjänster endast tre flygbolag, Air One, Meridiana Air, Ryanair.