Hyrbil Taranto

» Biluthyrning » Hyrbil Taranto

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Taranto

Jämför priser på hyrbilar i Taranto från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Taranto guide

Hyrbil Taranto

Biluthyrning Taranto

Taranto är en magnifik kuststad i södra italienska regionen Apulien. Bortsett från att vara en av de största kommersiella hamnar i landet, det är också där den största italienska militära flottbas är stationerad. Befolkning-wise, är Taranto den tredje största kontinentala staden i hela södra Italien med en befolkning på 191,810 invånare (12/2010). Storleken på staden är 209.64 kvadratkilometer.

Taranto är hem för ett antal historiska platser. Den Aragonese Castle är en vacker struktur som byggdes under det femtonde århundradet längs kusten för att skydda invånarna från frekventa räder från turkarna. I den gamla staden finns Piazza Fontana, som rymmer kyrkan San Domenico och Madonna della Salute Sanctuary. Det finns också ett antal tempelruiner från det grekiska eran hela Taranto. Även i Taranto, många tar en promenad längs strandpromenaden i staden som var uppkallad efter Victor Emmanuel III, en före detta italiensk kung. Det ger en vacker utsikt över Mar Grande.

Den primära flygplatsen att tjänster Taranto är Brindisi Airport (BDS) , även känd som Papola Casale Airport.Denna flygplats ligger 63,86 kilometer från centrum av Taranto. Härifrån kan du ta ett antal flygplatser, inklusive Air Berlin, easyJet, Helvetic Airways och Ryanair.