Hyrbil Sorrento

» Biluthyrning » Hyrbil Sorrento

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Sorrento

Jämför priser på hyrbilar i Sorrento från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Sorrento guide

Hyrbil Sorrento

Biluthyrning Sorrento

Sorrento är en liten kuststad som ligger i regionen Kampanien. Det är ett mycket populärt turistmål och känd för sin produktion av Limoncello, signaturen citron sprit. Det finns 16,547 invånare (8/2007) och är nio kvadratkilometer stort.

Det finns mycket att se i Sorrento. Det är den lilla hamnen längs vattnet, Museo Correale di Terranova, det arkeologiska museum Sorrentine halvön, den viktigaste Domkyrkan, Basilica di Sant’Antonio och Villa Pollio romerska ruiner. Man bör inte glömma att stoppa av alla citron terrasser för att se hur limoncello görs.

En av de viktigaste traditionella rätter att prova medan det i Sorrento, inklusive Gnocchi Alla Sorrentina, serveras en potatis-baserad gnocchi med tomatsås och mozzarella, bakas i ugnen.

Det finns många färjor som gör en vanlig pendlar mellan Sorrento och Capri. Staden är också en idealisk bas för dig som vill besöka Pompeji.

Den närmaste flygplatsen till Sorrento är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplats. Flygplatsen ligger 29.76 kilometer från centrum av Sorrento. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.