Hyrbil Sondrio

» Biluthyrning » Hyrbil Sondrio

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Sondrio

Jämför priser på hyrbilar i Sondrio från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Sondrio guide

Hyrbil Sondrio

Biluthyrning Sondrio

Sondrio är en vacker italienska staden som ligger i regionen Lombardiet. Staden har en befolkning på 22,302 invånare och är 20 kvadratkilometer stort. Sondrio är mycket väl känd för antalet vingårdar belägna inom stadens gränser. De mest populära viner som Grumello och Sassella. Det är en av de viktigaste resurserna i regionen tillsammans med turism.

Garibaldi Square ligger mitt i centrum av Sondrio. Ligger inte alltför långt från torget är Palazzo Sassi, hem för konst och historia Museum of Valtellina. Det finns också Masegra Castle, som inrymmer Historiska Museum of Grisons dominans.

Den närmaste flygplatsen till Sondrio är Bergamo flygplats (BGY), som också är känd som Bergamo-Orio al Serio.Den ligger 56,51 kilometer från Sondrio och är den fjärde mest trafikerade flygplatsen i Italien. Några av flygbolagen betjänas av flygplatsen inkluderar Alitalia, Ryanair, och Bell Air.