Hyrbil Siena

» Biluthyrning » Hyrbil Siena

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Siena

Jämför priser på hyrbilar i Siena från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Siena guide

Hyrbil Siena

Biluthyrning Siena

Siena är en stad i den italienska regionen Toscana. Staden har 54,526 invånare (9/2010) och är 118 kvadratkilometer stort. Den historiska centrum Siena är en UNESCO: s världsarvslista och en av de mest besökta platserna i hela Italien. Själva staden är känd för sina museer, konst, mat, och Palio, en hästkapplöpning som hålls två gånger per år.

Det finns många viktiga saker att se i Siena. Det finns Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Domkyrkan, som är en svart och vit romanska katedralen och Palazzo Salimbeni.

Det finns ett antal händelser i Siena, bortsett från hästkapplöpningar, inklusive ett antal klassiska konserter och sommaren Siena Jazz Festival.

Den närmaste flygplatsen till Siena är Firenze Airport (FLR), även känd som Peretola flygplats eller Amerigo Vespucci flygplats. Det är en ganska liten flygplats med endast en enda bana. Flygplatsen ligger cirka 55,44 kilometer från staden och en av de två flygplatser som betjänar hela regionen Toscana. (Den andra är Pisa Galileo Galilei Airport (PSA) 85.94 kilometer från Siena.) Även om det är liten, ger den service till många flygbolag i Europa, inklusive Alitalia, Air France och Lufthansa Regional.