Hyrbil Sassuola

» Biluthyrning » Hyrbil Sassuola

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Sassuola

Jämför priser på hyrbilar i Sassuola från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Sassuola guide

Hyrbil Sassuola

Biluthyrning Sassuola

Staden Sassuolo är ett viktigt industriellt centrum inom den italienska regionen Emilia-Romagna. Staden har en befolkning på 41.573 invånare (4/2009) och är 38,56 kvadratkilometer i storlek.

Den Ducal Palace of Sassuolo är en av de primära sevärdheter i staden. Det skapades år 1634 av Bartolomeo Avanzini. Fransk barock målare Jean Boulanger målade en del av inredningen med magnifika fresker mellan 1638 och 1656.

Den närmaste flygplatsen till Sassuolo är Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ). Den ligger 40,32 kilometer från centrum av Sassuolo. Ryainair är British Airways, och turkiska luften kända för att ha några avgångar per dag till Bologna och de tjänster som flygplatsens ett antal internationella förbindelser, inklusive Amsterdam, Köpenhamn, Moskva, Madrid, Paris och Bryssel.