Hyrbil Saronno

» Biluthyrning » Hyrbil Saronno

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Saronno

Jämför priser på hyrbilar i Saronno från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Saronno guide

Hyrbil Saronno

Biluthyrning Saronno

Staden Saronno är beläget i norra italienska regionen Lombardiet. Staden har 38,598 invånare (4/2009) och är 10.84 kvadratkilometer i storlek. Saronno är väl känd för sin Amaretti, vilka är aprikoskärnolja kex.

En av de viktigaste sevärdheterna i Saronno är Madonna dei Miracoli. Det är en populär pilgrimsfärd kyrka. Det har vackra fresker som representerar Concert of Angels. En annan populär syn att se i Saronno är kyrkan av St Francis av Assissi. Det är den äldsta kyrkan i hela staden och har sitt ursprung i medeltiden. Det gjordes större genom tiderna och mycket av den ursprungliga strukturen inte längre existerar. Andra saker att se i Saronno omfattar Palazzo Visconti, kyrkan St James, och kyrkan St Anthony.

Saronno betjänas av Linate Airport (LIN) och är en av de tre stora flygplatserna i Milano tillsammans med Milano Malpensa Airport (MXP) och Orio al Serio (BGY). Den Linate flygplats ligger 27,72 kilometer från centrum av Saronno och används främst för inhemska och korta internationella flygningar. Några av flygbolagen service denna flygplats inkluderar Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.