Hyrbil Sardinien

» Biluthyrning » Hyrbil Sardinien

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Sardinien

Jämför priser på hyrbilar i Sardinien från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Sardinien guide

Hyrbil Sardinien

Biluthyrning Sardinien

Sardinien är en autonom region i Italien och den näst största ön i hela Medelhavet. Ön har en total befolkning på 1,675,411 invånare (1/2011) och är 24,090 kvadratkilometer stora. Några av de viktigaste städerna i Sardinien ingår Cagliari, Olbia, Alghero och Carbonia.

Det finns många saker att se hela Sardinien, inklusive vackra stränder, vackra berg, och magnifika kuster. Det finns ett antal monument, inklusive romerska resterna hela Sardinien, inklusive en amfiteater i Cagliari, vackra kyrkor och några stora industriella arkitektur. Det finns också många museer över hela ön också, bland annat The National Archaeology Museum i Olbia. En sista sak att kassan är Neptunus Grotto i Alghero – en vacker stalaktit grotta.

Fisk och skaldjur siffror framträdande inom de flesta av sardiska köket, inklusive bläckfisk, hummer, tonfisk och sardiner.

Det finns tre flygplatser i Sardinien. Cagliari-Elmas Airport (CAG) är den mest trafikerade i hela ön och betjänas av ett antal nationella och internationella flygningar. Olbia Flygplats (OLB) är den näst mest trafikerade flygplatsen i Sardinien. Det har färre linjer än Cagliari, men ansluter till större länder i Europa. Den sista flygplatsen är Alghero-Fertilia Airport (AHO) och är en inhemsk flygplats för det mesta.