Hyrbil San Remo

» Biluthyrning » Hyrbil San Remo

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning San Remo

Jämför priser på hyrbilar i San Remo från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

San Remo guide

Hyrbil San Remo

Biluthyrning San Remo

Staden San Remo, även skrivet som Sanremo, ligger längs Medelhavets kust i den italienska regionen Ligurien. Det är ett populärt resmål längs den italienska Rivieran. San Remo har en befolkning på 56,864 invånare (4/2009) och är 54,7 kvadratkilometer stort. Den har ett antal vackra stränder, hotell, restauranger och annat som gör det en primär turistmål.

San Remo är känt för sin San Remo Casino. Det anses ett arkitektoniskt mästerverk och är hem till den italienska Poker Tour. Det har länge sagt att staden är födelseplatsen för Telesina, en variant på fem-card stud.

Varje år är värd för Ariston Theater i San Remo Music Festival, som har hållits sedan 1951. Denna festival är vad som inspirerade Eurovision Song. Eftersom festivalen är så populär i Italien, är det bara känd som ”Il Festival.”

Den närmaste flygplatsen till San Remo är Genoa Cristoforo Colombo Flygplats (GOA), vilket är ungefär 109,37 kilometer från stadens centrum. Det erbjuder sina tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, Turkish Airlines, Lufthansa och Iberia.