Hyrbil Salerno

» Biluthyrning » Hyrbil Salerno

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Salerno

Jämför priser på hyrbilar i Salerno från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Salerno guide

Hyrbil Salerno

Biluthyrning Salerno

Staden Salerno ligger i den södra italienska regionen Kampanien. Den har en befolkning på 139,579 invånare (7/2010) och är 58 kvadratkilometer stort. Det lägger precis vid kusten av Salernobukten i Tyrrenska havet. Det är ett viktigt kulturellt centrum i regionen och är indelad i tre mycket distinkta regioner – en medeltida sektorn, en artonhundratalet distriktet och en efter kriget område, som är den mest tätbefolkade.

Salemo är belägen i en triangel med namnet ”Tourist triangel 3 P” (eftersom de hörn ligger i Postiano, Paestum och Pompei). Därför har det många intressanta platser för turister. Det finns Lungomare Trieste strandpromenaden, som skapades på 1950-talet och är en av de trevligaste i hela Italien. Det finns också Castello di Arechi, ett vackert slott som idag inrymmer kongressalar och utställningar. Det finns också många kyrkor, inklusive Salerno Cathedral.

Den närmaste flygplatsen till Salerno är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplatsen. Flygplatsen ligger 49,79 kilometer från centrum av Salerno. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.