Hyrbil Rom Ciampino Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Rom Ciampino Flygplats

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Rom Ciampino Flygplats

Jämför priser på hyrbilar i Rom Ciampino Flygplats från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Rom Ciampino Flygplats guide

Hyrbil Rom Ciampino Flygplats

Biluthyrning Rom Ciampino Flygplats

Rom Ciampino Airport (CIA) är en gemensam militär, kommersiell och civil flygplats 12 kilometer sydost om Roms centrum. Flygplatsen grundades 1916 och är en av de äldsta flygplatser i Italien som fortfarande fungerar idag. Det var den största flygplatsen i Rom till 1960, då ökad trafik tvingade staden att öppna en andra flygplats. Men även om det hanterar en rad inhemska, charter och verkställande flygningar, är det fortfarande ett av de snabbast växande och mest trafikerade flygplatserna i hela Italien. Persontrafiken i 2010 var 4,757,822 människor.

De två största flygbolagen service på Rom Ciampino Airportare Ryanair och Wizz Air.

Det finns ett antal anläggningar i denna flygplats, däribland banker, uttagsautomater och valuta centra utbyte. Det finns en VIP-lounge också belägna på flygplatsen som erbjuder faciliteter för konferenser och möten. Andra bekvämligheter som finns på flygplatsen omfattar posten, första hjälpen-station, apotek, och ett antal butiker och restauranger.