Hyrbil Rimini

» Biluthyrning » Hyrbil Rimini

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Rimini

Jämför priser på hyrbilar i Rimini från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Rimini guide

Hyrbil Rimini

Biluthyrning Rimini

Rimini är en stad i den italienska regionen Emilia-Romagna. Det ligger längs Adriatiska havet och är en av de mest populära badorterna ligger i Europa på grund av den 15 kilometer långa sandstrand samt tusentals hotell, barer, restauranger och diskotek. Det är oerhört populär bland italienarna. Det finns 142,579 invånare bor i Rimini (5/2010) och det är 134 kvadratkilometer stort.

När du inte ligger längs stranden, det finns mycket att se. Augustus Arch är en romersk-eran valv som byggdes för att fira kejsaren Augustus, och det finns Domus av kirurgen, en arkeologisk plats som dokumenterar mer än 20 århundraden av historia Rimini.

Rimini är betjänad av Forlì Airport (FRL), som också är känd som Luigi Rifolfi flygplats, uppkallad efter en känd italiensk flygare. Flygplatsen ligger 43,3 kilometer från staden. Det är en liten flygplats som innehåller en enda bana. Wizz Air är den största operatören på den här flygplatsen. Det brukade tjänsten Ryanair och Wind Jet, men dessa två flygbolag flyttas till andra flygplatser i regionen.