Hyrbil Rende

» Biluthyrning » Hyrbil Rende

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Rende

Jämför priser på hyrbilar i Rende från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Rende guide

Hyrbil Rende

Biluthyrning Rende

Rende är en liten stad belägen i södra italienska regionen Kalabrien. Det är hem till den berömda universitetet i Kalabrien. Den har en befolkning på 35.221 (2004), men när universitetet är i session kan staden se en befolkningsökning på nästan 60.000 personer. Själva staden är 54 kvadratkilometer stort. Det finns två huvudsakliga delar Rende, desto mer moderna delen, som ligger på marknivå, och den gamla staden, som står på en kulle.

Det finns många kyrkor i staden Rende. Detta inkluderar kyrkan Santa Maria Maggiore, Sanctuary av Jungfru Maria av Konstantinopel, kyrkan rosenkransen, och kyrkan St Francis av Assisi.

Det finns också museet för det närvarande, som presenterar åtta mässor huset samtida och modern konst, film, fotografier, bokpresentationer och konferenser.

Rende är hem till det största köpcentret i södra Italien, som kallas Metropolis. Rende är också känd för bostäder Robinson Park, den mest populära fritids varumärke genom alla Cosenza.

Flygplatsen närmast Rende är Lamezia Terme Airport (SUF) vilket är cirka 47,7 kilometer från staden. Det är den viktigaste flygplatsen i Kalabrien regionen. Den tillhandahåller tjänster till mer än 39 olika destinationer runt om i världen. Många flygbolag tjänsten denna flygplats, inklusive Alitalia, EasyJet, Ryanair, Helvetic Airlines, och schweiziska Airlines.