Hyrbil Ravenna

» Biluthyrning » Hyrbil Ravenna

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Ravenna

Jämför priser på hyrbilar i Ravenna från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Ravenna guide

Hyrbil Ravenna

Biluthyrning Ravenna

Ravenna är beläget i den italienska regionen Emilia-Romagna. Den har en befolkning på 159,497 invånare och är 652.89 kvadratkilometer i storlek. I fråga om att landarealen är Ravenna den näst största township i Italien efter Rom. Det var känt som huvudstad i det romerska imperiet från 402 till 476, då riket kollapsade.

Basilikan Sant’Apollinare Nuovo är en av de viktigaste sevärdheterna se i Ravenna på grund av de vackra mosaiker och gamla, intressant arkitektur. Dantes grav (från Inferno) är också belägna i staden. Andra saker att se inkludera Sant’Apollinare i Classe, Basilica San Vitale, och mausoleum Galla Placidia.

Ravenna är betjänad av Forlì Airport (FRL), som också är känd som Luigi Rifolfi flygplats, uppkallad efter en känd italiensk flygare. Flygplatsen ligger 26,87 kilometer från staden. Det är en liten flygplats som innehåller en enda bana. Wizz Air är den största operatören på den här flygplatsen. Det brukade tjänsten Ryanair och Wind Jet, men dessa två flygbolag flyttas till andra flygplatser i regionen.