Hyrbil Prato

» Biluthyrning » Hyrbil Prato

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Prato

Jämför priser på hyrbilar i Prato från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Prato guide

Hyrbil Prato

Biluthyrning Prato

Staden Prato ligger i den norra italienska regionen Toscana. Staden har en befolkning på 186,710 invånare (7/2009) och är 97 kvadratkilometer stort. Prato är känd för att vara tungt i textilindustrin och är en av de främsta förespråkarna för Slow Food rörelsen med ett antal lokala delikatesser, inklusive en typ av biscotti är känd som cantucci.

Prato är känt som hem för ett antal kulturella monument och museer, däribland Filippo Lippi fresker ligger vid Domkyrkan i Santo Stefano. Det finns många andra vackra kyrkor i Prato, inklusive Santa Maria delle Carceri och Sant’Agostino kyrkan.

Staden Prato är betjänad av Firenze Airport (FLR), även känd som Peretola flygplats eller Amerigo Vespucci flygplats. Det är en ganska liten flygplats med endast en enda bana. Flygplatsen ligger cirka 12,33 kilometer från staden och en av de två flygplatser som betjänar hela regionen Toscana. (Den andra är Pisa Galileo Galilei Airport (PSA) 60,31 kilometer från Prato.) Även om det är liten, ger den service till många flygbolag i Europa, inklusive Alitalia, Air France och Lufthansa Regional.