Hyrbil Potenza

» Biluthyrning » Hyrbil Potenza

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Potenza

Jämför priser på hyrbilar i Potenza från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Potenza guide

Hyrbil Potenza

Biluthyrning Potenza

Potenza är en stad som ligger i den södra italienska regionen Basilicata. Det är den högsta regionala huvudstaden i hela Italien och har utsikt över Basento River. Det har 68,608 invånare och är 173 kvadratkilometer stort.

En av de viktigaste sevärdheterna att se är Duomo San Gerardo, som renoverades någon gång under det artonde århundradet, men fortfarande har delar av den ursprungliga strukturen byggdes under det tolfte århundradet. Andra saker att se när i Potenza omfattar kyrkan San Francesco, som byggdes 1274, rester av Torre Guevara, ett gammalt slott som nu rymmer konstutställningar, och ruinerna av en gammal romersk villa längs Poggio Tre Galli kvartalet Potenza.

Potenza betjänas av Bari ”Karol Wojtyla” Airport (BRI). Det är cirka 97 kilometer från centrum av staden. Det erbjuder service till ett antal populära europeiska flygbolag, däribland Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways och Lufthansa Regional.