Hyrbil Pistoia

» Biluthyrning » Hyrbil Pistoia

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Pistoia

Jämför priser på hyrbilar i Pistoia från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Pistoia guide

Hyrbil Pistoia

Biluthyrning Pistoia

Pistoia är en liten stad i den italienska regionen Toscana. Det ligger cirka 30 kilometer från staden Florens. Staden Pistoia har en befolkning på 90,072 invånare (9/2008) och är 236 kvadratkilometer stort. Även Pistoia är inte lika populär som andra ställen i den toskanska regionen, är det en mycket väl bevarad medeltida stad som ligger innanför de gamla stadsmurarna. Detta gör det en perfekt plats att besöka för den som söker lite vila och avkoppling.

Piazza del Duomo är en av de största attraktionerna i staden. Den är fodrad med ett antal ursprungliga medeltida era byggnader, däribland Palazzo del Podestà och Palazzo del Comune. En annan fantastisk syn är den ursprungliga fjortonde århundradet väggar som linje runt staden. De ursprungliga portar, men revs någon gång under början av nittonhundratalet.

Staden Pistoa är betjänad av Firenze Airport (FLR), även känd som Peretola flygplats eller Amerigo Vespucci flygplats. Det är en ganska liten flygplats med endast en enda bana. Flygplatsen ligger cirka 25,74 kilometer från staden och en av de två flygplatser som betjänar hela regionen Toscana. (Den andra är Pisa Galileo Galilei Airport (PSA) 50.11 kilometer från Pistoa.) Även om det är liten, ger den service till många flygbolag i Europa, inklusive Alitalia, Air France och Lufthansa Regional.