Hyrbil Pisa Flygplats

» Biluthyrning » Hyrbil Pisa Flygplats

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Pisa Flygplats

Jämför priser på hyrbilar i Pisa Flygplats från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Pisa Flygplats guide

Hyrbil Pisa Flygplats

Biluthyrning Pisa Flygplats

Pisa Galileo Galilei International Airport (PSA), mer känd som bara Pisa flygplats, ligger två kilometer från Pisa centrum. Det är en av de två största flygplatserna i den italienska regionen Toscana (den andra är Peretola flygplats, även känd som Amerigo Vespucci flygplatsen i Florens). Flygplatsen är uppkallad efter den berömda vetenskapsmannen med samma namn som var en Pisa hemvist. Under 2010 lämnade Pisa Galileo Galilei Airport tjänster till 4,067,012 passagerare. Den är listad som en av de mest trafikerade flygplatserna i hela Italien.

Flygplatsen erbjuder sina tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa och Ryanair.

Det finns en VIP-lounge för dem som flyger business class på Pisa Galileo Galilei Airport. Det erbjuder ett antal bekvämligheter, inklusive Internet-anslutningar, förfriskningar, tv och tidningar. Det finns ett antal andra tjänster som erbjuds för alla passagerare som kommer och går, inklusive banktjänster, ATM, post, kapell, skönhetssalong, frisör, restauranger och shoppingmöjligheter. ”La Corte” i flygplatsens husen runt 15 olika butiker.