Hyrbil Olbia

» Biluthyrning » Hyrbil Olbia

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Olbia

Jämför priser på hyrbilar i Olbia från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Olbia guide

Hyrbil Olbia

Biluthyrning Olbia

Olbia är en stad belägen i nordöstra delen av den italienska ön Sardinien. Det har 56,231 invånare (2010) i staden och det är 376.10 kvadratkilometer stort. Olbia ses som den primära förbindelsen mellan den italienska halvön och Sardinien. Staden anses vara ekonomiskt centrum för norra delen av ön och ligger mycket nära Costa Smeralda, ett populärt turistområde.

Staden är känd för sina vita sandstränder, vackra blå vatten och stort antal hotell och resorts som tillgodoser resenärer från hela världen.

De primära sevärdheterna i Olbia inkluderar National Archaeology Museum, kyrkan St Pail aposteln, som byggdes under medeltiden och den romanska formella katedralen i San Simplicio, byggdes mellan den elfte och tolfte århundradena.

Den närmaste flygplatsen ligger vid Olbia är Olbia-Costa Smeralda Airport (OLB). Det är en av de största internationella flygplatser på ön Sardinien och ligger 3.69 kilometer från centrum av Olbia. Den är värd ett antal flygbolag (även om vissa av dem är säsong), inklusive Air Berlin, Alitalia, EasyJet, Iberia, Lufthansa, Jetairfly.