Hyrbil Novara

» Biluthyrning » Hyrbil Novara

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Novara

Jämför priser på hyrbilar i Novara från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Novara guide

Hyrbil Novara

Biluthyrning Novara

Novara är en stad belägen i norra italienska regionen Piemonte. Med en befolkning på 105,024 invånare (12/2010), är den näst största staden, befolkningen-vis i regionen efter Turin. Staden är 103 kvadratkilometer stort. Novara är känd för att vara ett avgörande vägskäl för alla typer av kommersiella trafik från Turin till Milano och Genua till Schweiz.

Majoriteten av sevärdheterna i Novara finns i stadens historiska centrum. Basilikan San Gaudenzio är en av de viktigaste platserna i staden. Den byggdes 1888 och har en kupol som är 121 meter hög. Den Novara Domkyrkan, byggd på neo-klassisk stil, finns också här, liksom Piazza Martini Liberta, det största torget i staden.

Novara firar ett antal evenemang och festivaler. Den 22 januari, finns det högtiden San Gaudenzio, skyddshelgon av staden. Från och med 2001 har Giovani Espressioni (”Unga uttryck) har värd Novara. Det är en musikfestival för unga musiker.

Flygplatsen närmast Novara är Milano Malpensa Airport (MXP). Det är den största flygplatsen i Milano och cirka 22,84 kilometer från centrum. Eftersom det är en populär flygplats värd det över 20 olika flygbolag som flyger in från Europa, Afrika, Asien och USA, inklusive Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM och Continental Airlines.