Hyrbil Nola

» Biluthyrning » Hyrbil Nola

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Nola

Jämför priser på hyrbilar i Nola från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Nola guide

Hyrbil Nola

Biluthyrning Nola

Staden Nola ligger i den italienska södra provinsen Neapel. Det ligger på slätten mellan Apenninerna och berget Vesuvius. Det finns 32,863 invånare i staden (4/2009) och staden är 39 kvadratkilometer stort.

Det finns många ruiner i hela Nola, inklusive en amfiteater, ett tempel av Augustus, och en teater. Det finns ett gammalt gotiska katedralen och slottet Cicalia också.

Staden är känd för ett antal festivaler. 22 juni är La Festa Dei Gigli, eller Festival of liljor och hålls för att hedra St Paulinus. Den varar i sju dagar och staden om full av folklore och historia.

Den närmaste flygplatsen till Nola är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplats. Flygplatsen ligger 20,74 kilometer från centrum av Nola. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.