Hyrbil Monza

» Biluthyrning » Hyrbil Monza

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Monza

Jämför priser på hyrbilar i Monza från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Monza guide

Hyrbil Monza

Biluthyrning Monza

Monza är en liten stad i norra italienska regionen Lombardiet. Det är cirka 15 kilometer från Milano och är känd för Autodromo Nazionale Monza och Grand Prix motorsport krets. Staden rymmer en befolkning på 121,466 invånare (4/2009) och är 33.03 kvadratkilometer i storlek.

En av de mest anmärkningsvärda platser i Monza är Monza Park. Det är en del av det kungliga palatset och är en stor historisk park i hela Europa. Kungliga Villa är den mest framträdande monumentet i hela staden. Den byggdes som en symbol för prakt och lyx Habsburg domstol. En annan plats som Monza är ganska känd för är katedralen i St John, som är romansk-gotiska.

Staden Monza betjänas av Linate Airport (LIN) och är en av de tre stora flygplatserna i Milano tillsammans med Milano Malpensa Airport (MXP) (42 kilometer) och Orio al Serio (BGY) (35 kilometer). Den Linate flygplats ligger 15.28 kilometer från stadens centrum och används främst för inhemska och korta internationella flygningar. Några av flygbolagen service denna flygplats inkluderar Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.