Hyrbil Modena

» Biluthyrning » Hyrbil Modena

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Modena

Jämför priser på hyrbilar i Modena från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Modena guide

Hyrbil Modena

Biluthyrning Modena

Staden Modena är beläget i norra italienska regionen Emilia-Romagna. Här finns 183,069 invånare (12/2009) och är 182,7 kvadratkilometer stort. Det är ett mycket kända staden på grund av någon av de berömda personer som är födda här, inklusive Luciano Pavarotti och Enzo Ferrari, och för sin gastronomi, indluding parmesanost, tortellini och Lambrusco vin.

Det finns många saker att se när i Modena. Den Grilandina Tower är en av symbolerna för staden på 86 meter hög. I centrum av staden är Piazza Grande och det finns också katedralen i Modena, som byggdes 1099. The Galleria Civica är en av de mest framstående centra för kultur i landet. Den har ett antal tillfälliga utställningar om konst och fotografi.

Modena är hem för ett antal festivaler, bland annat Modena terra di motor (lyx bil utställning) och Modenantiquaria, en antikviteter utställning.

Den närmaste flygplatsen till Modena är Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ). Den ligger 32,72 kilometer från centrum av Modena. Ryainair är British Airways, och turkiska luften kända för att ha några avgångar per dag till Bologna och de tjänster som flygplatsens ett antal internationella förbindelser, inklusive Amsterdam, Köpenhamn, Moskva, Madrid, Paris och Bryssel.