Hyrbil Milano

» Biluthyrning » Hyrbil Milano

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Milano

Jämför priser på hyrbilar i Milano från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Milano guide

Hyrbil Milano

Biluthyrning Milano

Staden Milano är belägen i den italienska regionen Lombardiet. Det är den näst största staden i hela Italien och den viktigaste staden i Italien ekonomiskt-speaking. Även mycket av det förstördes under andra världskriget, idag är det en av de största blomstrande kosmopolitiska städer i hela landet.

Milano är känd för många historiska och moderna platser i staden, inklusive Duomo, som är en av de vackraste och största gotiska katedraler i världen, och La Scala, ett av de mest etablerade operahus finns överallt i världen.Det finns också Galleria Vittorio Emanuele, som är en av de största köpcentrum finns överallt. Den innehåller ett antal avancerade butiker, bland annat Prada och Louis Viutton.

Staden Milano betjänas av Linate Airport (LIN) och är en av de tre stora flygplatserna i Milano tillsammans med Milano Malpensa Airport (MXP) och Orio al Serio (BGY). Den Linate flygplatsen är 7.16 kilometer från centrum och används främst för inhemska och korta internationella flygningar. Några av flygbolagen service denna flygplats inkluderar Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.