Hyrbil Manfredonia

» Biluthyrning » Hyrbil Manfredonia

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Manfredonia

Jämför priser på hyrbilar i Manfredonia från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Manfredonia guide

Hyrbil Manfredonia

Biluthyrning Manfredonia

Staden Manfredonia ligger i den södra regionen Apulien höger längs kusten. Den har en befolkning på 57,416 invånare (4/2011) och är 351 kvadratkilometer stort. Det är populärt för stränderna längs viken och är ett bra ställe för vila och avkoppling.

En av de viktigaste sevärdheterna att se i Manfredonia är ett medeltida slott som först byggdes av Hohenstaufen och sedan avslutade de Angevins. Idag är delar av väggarna bevarade. Det finns också kyrkan San Domenico. Inuti är kapellet Maddalena, som innehåller ett antal gamla målningar från det fjortonde århundradet. Manfredonia är också hem för säte Archbishpric Manfredonia-Vieste-S. Giovanni Rotondo i Manfredonia katedralen.

Manfredonia betjänas av Bari ”Karol Wojtyla” Airport (BRI). Det är cirka 89,31 kilometer från centrum av staden. Det erbjuder service till ett antal populära europeiska flygbolag, däribland Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways och Lufthansa Regional.