Hyrbil Maglie

» Biluthyrning » Hyrbil Maglie

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Maglie

Jämför priser på hyrbilar i Maglie från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Maglie guide

Hyrbil Maglie

Biluthyrning Maglie

Maglie är en liten stad belägen i sydöstra italienska regionen Apulien. En del av dess ekonomi bygger på turism. Kuststaden är en populär semesterort för den som söker lite vila och avkoppling medan du njuter av vita sandstränder och vackra blå vattnet i omgivande hav.

Duomo Chiesa Collegiata är en av de främsta sevärdheterna i Maglie. Det byggdes någon gång under senare hälften av sjuttonhundratalet på platsen för två tidigare byggnader som uppfördes under fjortonde och sextonde århundradena. Det är den högsta katedralen i hela provinsen Lecce. Andra populära platser i Maglie inkluderar kyrkan Madonna delle Grazie, kyrkan Madonna Addolorata, och Palazzo Baronale.

Den primära flygplatsen att tjänster Maglie är Brindisi Airport (BDS), även känd som Papola Casale Airport. Denna flygplats ligger 66,95 kilometer från centrum av staden. Härifrån kan du ta ett antal flygplatser, inklusive Air Berlin, easyJet, Helvetic Airways och Ryanair.