Hyrbil Macerata

» Biluthyrning » Hyrbil Macerata

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Macerata

Jämför priser på hyrbilar i Macerata från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Macerata guide

Hyrbil Macerata

Biluthyrning Macerata

Macerata är en stad belägen i den italienska regionen Marche. Det är en historisk stad som ligger mellan Potenza och Chienti floder. Staden Macerata har en befolkning på 43,062 personer (4/2009) och är 92,73 kvadratkilometer i storlek.

Staden Macerata håller Sferisterio Opera Festival varje juli och augusti på Arena Sferistero. Det började år 1921 och spelade i 1922 men då inte starta igen förrän 1967. Den har artonhundratalet och tjugonde operor talet.

Mitt i centrum av Macerata är Piazza della Libertà. Vid denna piazza är Loggia dei Mercanti som har två nivåer arkader, som går tillbaka till renässansen. Det finns ett antal palats i området, däribland Palazzo dei Diamanti och Palazzo Ricci. I södra delen av staden är San Claudio al Chienti – en romansk kyrka som har en ganska ovanlig form, eftersom det var en kyrka som byggdes på toppen av en annan.

Flygplatsen närmast Macerata är Perugia Airport (PEG), även känd som Umbrien internationella flygplats och San Francesco d’Assisi Airport. Det är cirka 78,5 kilometer från staden Macerata. Det är en mindre flygplats som tjänster tre flygbolag – Belle Air, Ryanair och Skybridge AirOps.