Hyrbil Livorno

» Biluthyrning » Hyrbil Livorno

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Livorno

Jämför priser på hyrbilar i Livorno från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Livorno guide

Hyrbil Livorno

Biluthyrning Livorno

Livorno är en vacker hamnstad ligger längs Tyrrenska havet i den italienska regionen Toscana. Den har en befolkning på 160,931 invånare (12/2009) och är 104,8 kvadratkilometer stort. Politiskt sett är staden Livorno en av de mest vänsterorienterade städerna i Italien. I själva verket den kommunistiska delen av Italien grundades i staden 1921.

Det finns Museo Mascagnano, som inrymmer ett antal dokument, operor och andra minnessaker från Pietro Mascagni, en stor kompositör. Det finns helgedomen Montenero, tillägnad Our Lady of gracerna, som är skyddshelgon av Toscana. Många pilgrimer dit under sin pilgrimsfärd. En sista viktig monument är Fortezza Nuova. Det är en röd tegel fästning som under Medici gånger, försvarade Livorno från pirater.

Den primära flygplatsen service Livorno är Pisa Galileo Galilei Airport (PSA). Den ligger 16.88 kilometer från centrum av Livorno. Det är en av de två största flygplatserna i den italienska regionen Toscana (det andra är Peretola flygplats, även känd som Amerigo Vespucci flygplatsen i Florens (FLR), som är 77,43 kilometer från Livorno). Flygplatsen erbjuder sina tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa och Ryanair.