Hyrbil Lecco

» Biluthyrning » Hyrbil Lecco

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Lecco

Jämför priser på hyrbilar i Lecco från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Lecco guide

Hyrbil Lecco

Biluthyrning Lecco

Staden Lecco är en stad i norra italienska regionen Lombardiet. Det är cirka 50 kilometer från staden Milano och ligger precis intill sjön Como. Staden har en befolkning på 48,114 invånare (12/2010) och är 45,93 kvadratkilometer i storlek.

Lecco är en vacker bergsby som kan skryta med smala gator fulla av små butiker, restauranger och kaféer. Piazza XX Settembre är ett bra ställe att njuta av café kulturen i området. Torre Viscontea ligger i piazzan. Det byggdes ursprungligen i det fjortonde århundradet och allt som är kvar är ett torn. Sedan är det Piazza Cermenati som omges av ett antal gamla byggnader och kyrkan San Nicola.

Det finns ett antal fiskebyar kring staden Lecco som är bra för ett besök. Det är Varenna, som är en vacker men lugna badorten.

Bergamo är betjänad av Bergamo flygplats (BGY), som också är känd som Bergamo-Orio al Serio. Den ligger 31.67 kilometer från staden och är den fjärde mest trafikerade flygplatsen i Italien. Några av flygbolagen betjänas av flygplatsen inkluderar Alitalia, Ryanair, och Bell Air.