Hyrbil Lecce

» Biluthyrning » Hyrbil Lecce

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Lecce

Jämför priser på hyrbilar i Lecce från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Lecce guide

Hyrbil Lecce

Biluthyrning Lecce

Staden Lecce är en historisk stad i södra italienska regionen Apulien. Det är en av de viktigaste städerna i hela regionen och den främsta staden i Salentohalvön. Den har en befolkning på 95,764 invånare (1/2011) och är 398 kvadratkilometer stort. På grund av alla barockens arkitektur i hela staden, Lecce kallas ofta ”The Florens i söder.” Lecce är också ett viktigt lantbruk, känd för sin produktion av vin och olivolja.

En av de mest fantastiska sevärdheter i Lecce är den romerska amfiteatern som byggdes under det andra århundradet och ligger nära Sant’Oronzo Square. Torre del Parco är en av Lecce medeltida symboler. Den byggdes 1419 och ligger på 23 meter hög. Det finns också en obelisk i staden som byggdes år 1822 i äran av Ferdinand I av Bägge Sicilierna. Den viktigaste kyrkan i Lecce är kyrkan av det heliga korset, som har en vacker fasad med grönsaker, groteska figurer och djur.

The primära flygplatsen att tjänster Lecce är Brindisi Airport (BDS), även känd som Papola Casale Airport.Denna flygplats ligger 38,46 kilometer från staden. Härifrån kan du ta ett antal flygplatser, inklusive Air Berlin, easyJet, Helvetic Airways och Ryanair.