Hyrbil Lanciano

» Biluthyrning » Hyrbil Lanciano

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Lanciano

Jämför priser på hyrbilar i Lanciano från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Lanciano guide

Hyrbil Lanciano

Biluthyrning Lanciano

Staden Lanciano ligger i den södra italienska regionen Abruzzo. Den har en befolkning på 36,570 invånare (12/2008) och är 66 kvadratkilometer stort. Lanciano är känd för den påstådda registrerade första katolska eukaristiska Miracle.

En av de viktigaste sevärdheterna i Lanciano är katedralen Santa Maria del Ponte, som står för St Mary av bron. Domkyrkan rymmer en åttonde århundradet bysantinska staty som skildrar Madonna. Lanciano finns även Santa Maria Maggiore, en av de viktigaste arkitektoniska platser i hela regionen Abruzzo. San Francesco är en kyrka byggd 1259. Högaltaret i kyrkan rymmer lämningar från den eukaristiska Miracle.

Flygplatsen närmast Lanciano är Abruzzo Airport (PSR) som ligger i Pescara. Det är cirka 30 kilometer från Lanciano. Det är den enda internationella flygplatsen i hela regionen Abruzzo. Flygbolag som tjänster denna flygplats inkluderar Alitalia, Ryanair, Belle Air och Air Vallee.