Hyrbil Lamezia Terme

» Biluthyrning » Hyrbil Lamezia Terme

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Lamezia Terme

Jämför priser på hyrbilar i Lamezia Terme från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Lamezia Terme guide

Hyrbil Lamezia Terme

Biluthyrning Lamezia Terme

Lamezia Terme, mer allmänt precis känd som Lamezia, är en italiensk stad i södra regionen Kalabrien. Det har 71,287 invånare (4/2011) och är 160.24 kvadratkilometer i storlek. Staden är ganska ny, som just skapats 1968. Den innehåller tre tidigare kommuner – Sant’Eufemia Lamezia, Sambiase och Nicastro.

En av de mest spännande platserna i Lamezia Terme är Bastion av riddarna av Malta. Detta mycket väl bevarade vakttorn byggdes i mitten av det sextonde århundradet. Runt den finns några rester av andra vakttorn. En annan intressant sak att se är ruinerna av den cistersienserklostret Sainta Maria di Corazzo. Den uppfördes 1060.

Det finns många seaside byar inte långt från Lamezia Terme, inklusive Pizzo Calabro, Monasterace Marina och Tropea. Dessa är perfekta platser för att njuta av de vita sandstränder, vackra blå vatten, och en mängd gamla arkeologiska platser.

Flygplatsen närmast Lamezia Terme är Lamezia Terme Airport (SUF) vilket är cirka tre kilometer från staden. Det är den viktigaste flygplatsen i Kalabrien regionen. Den tillhandahåller tjänster till mer än 39 olika destinationer runt om i världen. Många flygbolag tjänsten denna flygplats, inklusive Alitalia, EasyJet, Ryanair, Helvetic Airlines, och schweiziska Airlines.