Hyrbil Isernia

» Biluthyrning » Hyrbil Isernia

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Isernia

Jämför priser på hyrbilar i Isernia från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Isernia guide

Hyrbil Isernia

Biluthyrning Isernia

Isernia är en liten stad som ligger i den italienska regionen Molise. Den har en befolkning på 21,831 invånare (3/2008) och är 68,72 kvadratkilometer i storlek.

Även om vissa sevärdheter har upprepade gånger förstörs under de senaste åren, finns det ett antal historiska platser i Isernia som innehåller mycket i vägen för arkeologiskt intresse. En sak Isernia är känd för är en arkeologisk utgrävning som för närvarande pågår inom gränserna för staden vid Isernia La Pineta. Det finns ett antal verktyg och ben upptäckt här som spänner för 24.000 kvadratmeter. En annan plats är Castelromano, en by på landsbygden strax utanför Isernia. Det finns tre murade väggar och andra konstruktioner som går tillbaka till det tredje århundradet och fjärde århundradet.

Den närmaste flygplatsen till staden Isernia är Neapels flygplats (NAP), även känd som Capodichino flygplats. Flygplatsen ligger mindre än 80 kilometer från centrum av staden. Flygbolag som städas här inkluderar Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, Turkish Airlines och Wizz Air.