Hyrbil Imperia

» Biluthyrning » Hyrbil Imperia

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Imperia

Jämför priser på hyrbilar i Imperia från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Imperia guide

Hyrbil Imperia

Biluthyrning Imperia

Imperia är en vacker kuststad som ligger i den italienska regionen Ligurien. Staden har en befolkning på 41,818 invånare (2008) och är 45,95 kvadratkilometer i storlek. Imperia är mycket känd för sin olivolja och blomma odling. Det är också ett populärt resmål under sommarmånaderna för besökare i Italien och hela Europa.

Porto Maurizio är en av de viktigaste platserna i Imperia för besökare. Det är den största kulturella och kommersiella området i staden. Det finns många gamla gator som förbinds med slingrande gränder. Det finns Marinmuseum, katedralen San Maurizio, och en gammal romersk tid bron här. Andra saker att se i och runt Imperia inkluderar Museo dell’Olivo (The Olive Tree Museum) och Shrine of Nostra Signora delle Grazie (Vår Lay i gracerna), som ägnas åt Jungfru Maria.

Den närmaste flygplatsen till Imperia är Genoa Cristoforo Colombo Flygplats (GOA), vilket är cirka 88,65 kilometer utanför staden. Det erbjuder sina tjänster till ett antal flygbolag, inklusive Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, Turkish Airlines, Lufthansa och Iberia.