Hyrbil Imola

» Biluthyrning » Hyrbil Imola

 

car-rental

Jämför och hitta de bästa priserna på biluthyrning i Italien

Biluthyrning Imola

Jämför priser på hyrbilar i Imola från flera olika leverantörer, inklusive Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt och Budget. Den nödvändiga försäkring samt obegränsad körsträcka ingår alltid.

Imola guide

Hyrbil Imola

Biluthyrning Imola

Den italienska staden Imola sitter inuti regionen Emilia-Romagna. Staden är noterade hem tidigare värd för Formula One San Marino Grand Prizz – Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Det finns 67,301 invånare (12/2007) i Imola och staden är 204.96 kvadratkilometer stort.

Det Sforza-slottet är en vacker syn att se. Under månaderna juli och augusti är det känt för att hysa en Cinema d’Estate. Civic konstmuseum är inrymt i Palazzo Tozzoni som byggdes mellan åren 1726 och 1738.

Imola är betjänad av Forlì Airport (FRL), som också är känd som Luigi Rifolfi flygplats, uppkallad efter en känd italiensk flygare. Flygplatsen ligger 33,2 kilometer från staden. Det är en liten flygplats som innehåller en enda bana. Wizz Air är den största operatören på den här flygplatsen. Det brukade tjänsten Ryanair och Wind Jet, men dessa två flygbolag flyttas till andra flygplatser i regionen.